Kvalitet & miljö

Vi vill värna om miljön på bästa sätt

Då människans utsläpp av växthusgaser påverkar klimatet måste vi vidta åtgärder för att gemensamt minska vår samlade energianvändning för att minska växthuseffekten.

Vi vill värna om miljön på bästa sätt genom använda material som är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Vi gör allt för att säkra kvalitén och bibehålla vår höga servicenivå för våra kunder. Vi på Smålands Tak & Plåt AB använder oss av takmaterial som är framtagna i en miljövänlig process av miljövänligt material.

Produkterna uppfyller alla krav på Boverkets byggregler samt genomgår kontinuerligt kontroller på Statens Provningsanstalt Vi har också valt att arbeta enbart med produkter som är framtagna med mindre råvaruåtgång och lägre energiåtgång vid produktion, distribution och applikation.

Vi väljer att arbeta med de mest hållbara takmaterialen till våra kunder.

Vi använder alltid produkter av kända fabrikat från ledande leverantörer. Ditt nya tak ska hålla i många år och vårt ansvar är att använda de bästa produkterna. Tillsammans med dig går vi igenom de bästa valen av takprodukter som passar just ditt hus. Om man försöker komma alltför billigt undan genom att använda billigt material, då får man oftast göra om hela takrenoveringen på sikt pga undermålig kvalité.

Kostnaderna är mycket lönsammare med kvalitets- material än billigt material.

Göra en takomläggning är en effektiv investering. Du höjer avsevärt värdet på ditt hus den dagen du vill sälja det. Takrenovering gör man oftast bara en gång i livet, se till att det är hög kvalité på materialet.

Takläggare