Experter på takläggning och takbyten i Jönköping

Smålands Tak & Plåt AB är en takläggare med säte i Bankeryd, nära Jönköping.

Vi är en lokalt belägen firma som sysslar med takbyten.

Smålands Tak & Plåt AB har en mångårig erfarenhet av takläggning och vi har goda referenser i ryggen för att du som kund ska känna dig trygg och säker när du väljer att vända dig till oss.

Vi är en takläggare som fokuserar på kvalité med våra takbyten och vi har med vår mångåriga erfarenhet den kunskap som krävs för att erbjuda dig som kund takläggning i världsklass.

Smålands Tak & Plåt AB är en takläggare för dig

Vi är ett lite mindre lokalt företag som har tjänster väl anpassade för alla typer av fasader, hus och fastigheter. Det finns ett värde i lokal förankring och vår firma i Bankeryd ligger nära bensinstationen INGO och ett stenkast från hållplatsen Bankeryd Backamo dit det går och ta sig med buss.

Smålands Tak & Plåt AB i Bankeryd är din lokala hantverkarfirma med rätt kunskap för att möta dig som kund med dina personliga önskemål och behov och önskemål.

Smålands Tak
takpapp

Takläggare i Jönköping som erbjuder tjänster rätt för dig

Takbyten gör i olika former, med olika metoder och med olika material och vi på Smålands Tak & Plåt AB har kombinerat det bästa för att du som kund ska få bästa möjliga resultat.

Vi erbjuder takbyten med alla typer av material som betongpannor, tegeltak, takduk, takpapp och plåt som vi kan applicera på alla typer av tak oavsett form eller storlek.

Vårt mål är att du som kund ska känna att vi på Smålands Tak & Plåt AB kan erbjuda tjänster som är rätt för dig.

Taket skyddar huset och ska hålla länge

Taket skyddar huset och vi på Smålands Tak & Plåt AB har med vår gedigna kunskap tagit fram tjänster och arbetssätt som är bra för dig som kund och för ditt hus. När du som kund väljer att vända dig till oss med dina önskemål och behov så vill vi att du ska känna dig trygg och professionellt omhändertagen.

Vi finns med dig från första dagen du väljer att kontakta oss tills dagen du står och tittar på ditt hus eller annan fastighet med solen reflekteras mot ditt nya tak.

Kontakta oss gärna så ska vi göra vårt allra yttersta för att ge dig som kund förstklassig service för att på bästa sätt möta dina behov och önskemål om takläggning eller andra tjänster.