Snickeri med lokala
leverantörer i Jönköping

Smålands Tak & Plåt AB i Jönköping har med mångårig och gedigen erfarenhet tagit fram ett koncept som kombinerar takläggning med snickeri. Vi har duktiga hantverkare med kunskaper inom flera olika områden inom bygg, snickeri, takläggning och hantverk.

Arbeten inom snickeri i världsklass

Din bostad är det första en gäst ser när en besöker dig och vi vet om att varje hus är unikt med en speciell personlighet och en speciell själ.

Du som kund kommer till oss med dina personliga idéer, tankar, behov och önskemål och vi anpassar vårt arbete för att möta dig i det. Vi har ett snickeri som behandlar flera olika områden inom hantverk och vi har gjort exempelvis innergårdar, terrasser, balkonger och trappor.

Vi bygger med moderna tekniker och arbetar i största möjliga mån med lokala leverantörer i Bankeryd, Jönköping och Småland. Vårt fokus är miljö, kvalité, effektivitet och vi vill att du som kund ska känna dig professionellt omhändertagen.

Smålands Tak

Vi utför det mesta inom snickeri

Är du ute efter en altan, en trappa eller möbler i trä som kan användas både utomhus och inomhus? Kontakta oss för mer information.

Smålands Tak

Snickeri, hantverk och byggverksamhet i Jönköping

Kunskapen och möjligheten att kombinera moderna tekniker och ett jordnära hantverk som vi besitter är unik och vi vill att du som kund ska känna att vi gör vårt allra bästa för att få till ett så bra resultat som möjligt.

Smålands Tak & Plåt AB är en hantverkarfirma med ett snickeri som erbjuder de flesta tjänster inom bygg och hantverk. Vi installerar köksinredning, gör fasad målning och tapetsering och vi anpassar våra tjänster utifrån dina personliga önskemål och behov.

Vår vision är att du som kund ska känna dig säker med att vi på Smålands Tak & Plåt AB i Jönköping erbjuder och producerar en tjänst som passar bra för just dig och din bostad.

Vi har snickeri, hantverk och byggverksamhet och vi fokuserar på en nära relation till våra kunder och till våra underleverantörer som i den mån det går har säte i Bankeryd eller Småland. Vår verksamhet inom bygg, hantverk och snickeri bygger på förtroende, fokus, personlig anpassning och kvalitet.

Personliga stilar och nya metoder inom snickeri, hantverk och bygg

Bankeryd är en jordnära och lite mindre ort som ligger i Småland, inte långt från Jönköping. Vi på Smålands Tak & Plåt AB vet vikten av ett nära samarbete med lokalsamhället och vi vet vikten av att synas ute bland potentiella kunder.

Vi driver hantverk, snickeri och takläggning och vi försöker hela tiden förnya och förbättra våra arbetsmetoder med syfte att skapa en tjänst som känns bra för dig som kund.

Vi vill erbjuda en tjänst och en produkt som kan möta personliga önskemål och behov ända ned på individnivå. Vårt snickeri, år kunskap och vår erfarenhet finns här för dig.

Vi utför snickeri efter just dina önskemål och behov med er personliga prägel. Vi installerar köksinredning, gör fasad målning och tapetsering och vi anpassar våra tjänster utifrån dina personliga önskemål och behov.