Takpannor i olika material

Smålands Tak och Bygg i centrala Bankeryd sitter på en mångårig och gedigen erfarenhet och vi vet vikten av ett bra material som kan möta eventuella behov och önskemål du som kund har.

Takpannor, takplåt, tegel eller betongpannor?

På Smålands Tak och Bygg AB väljer du materialet!

Plåttak har lång hållbarhet och är tåligt mot vårt väder samtidigt som det är ett återvinningsbart material. Är plåttak installerat på ett korrekt sätt kommer materialet att hålla lika länge som huset. Plåttak och takpannor stänger ute vatten och materialet tål kraftiga vindar, hård storm och snöfall.

Brand, mögel, insekter och röta är ingen match för ett takpannor installerat av oss på Smålands tak och bygg. Vi kombinerar ett fint och modert hantverk med rätt vägledning och tillhörande tillbehör för att maximera resultatet.

Smålands Tak och Bygg AB med säte i Bankeryd i Småland låter dig som kund ställa krav på oss och vårt hantverk med dina personliga behov och önskemål.

Takpannor i takplåt eller plåttak
Takpannor i takplåt eller plåttak? På Smålands Tak och Bygg AB väljer du materialet!

Takplåt, takpannor och plåttak på rätt sätt

Varje hus är unikt och varje kund har egna personliga och individuella behov och det här vet vi på Smålands Tak och Bygg AB i Bankeryd om. Vi är ett lite mindre företag som kombinerar personlig kontakt och professionell vägledning med kvalitet och effektivitet i vårt arbete. Vill du som kund vara säker på att du väljer rätt takmodell för ditt hus är du mer än välkommen att vända dig till oss med dina frågor. Vi finns här för att hjälpa och vägleda dig med allt från materialval, konstruktion och installation.

Vi erbjuder kraftiga och klassiska takpannor av rätt material och form för takläggning på ditt hus. Det finns ett stort urval av färger och du som kund får ta god tid på dig att hitta en färg som passar just ditt hus. Smålands Tak och Bygg AB i Bankeryd i Småland erbjuder dig en takläggnings tjänst utöver det vanliga. Vi har kombinerat det bästa från alla olika dimensioner inom takläggning och hantverk för att du som kund ska få en produkt du är nöjd med.

Det är speciellt att lägga takplåt

Det är speciellt att lägga takplåt. Smålands Tak och Bygg har förmågan och kunskapen att hjälpa dig som kund när du vänder dig till oss med önskemål och behov.  Vi vill att du som kund snabbt ska känna att du valt rätt företag för ditt projekt och vi vill att du ska märka att vi erbjuder en tjänst som är lite bättre än andra likvärdiga företag. Smålands Tak och Bygg AB lägger plåttak, takplåt, takpannor och papp med fokus på miljö och kvalitet.

Vi som företag men också våra enskilda snickare och anställda har goda referenser som du som kund kan ta del av på vår hemsida, genom att kontakta eller genom att göra ett besök hos på Smålands Tak och Bygg AB i Bankeryd i Småland.